Kamerun

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Kamerun

Некретнина за продају у Камеруну
Република Камерун је унитарна република Африка. Његов главни град је Иаоунде. Камерун граничи са Нигеријом на сјеверозападу, са Чадом на сјевероистоку, са Централноафричком Републиком на истоку, на југоистоку са Републиком Конго, а на југу са Екваторијалном Гвинејом и Габоном.
Камерун је земља у развоју, њено становништво расте по стопи од око 3%, а самим тим и све већи раст урбанизације. Ови подаци доводе до повећања броја стамбених јединица које становништво захтијева, а тиме и до повећања некретнина за продају у Камеруну.
Влада, приватне компаније и индивидуални инвеститори покушавају да превазиђу растуће обавезе од преко 100.000 јединица годишње кроз стална улагања у становање.

Ако сте заинтересовани за куповину некретнина за продају у Камеруну, урбана подручја која нуде више могућности су: Иаоунде, Доуала и Лимбе.
Сваки град има четврти која служе богатој популацији, политичким представницима, владиним званичницима, итд. Зато што су добродошли најбоље школе, најбољи трговачки центри, асфалтирани путеви, мирна подручја, приступ луксузним ресторанима, продавницама, таксистима, клиникама итд. Али цијена некретнина продатих у Камеруну премашује цијену некретнина у било којем еуропском граду.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 30102

Prodaja Вила, Kamerun, Douala, Deido, Douala

70,326,660.00RSD
Prodaja
Вила

700 m²
Виле и апартмани се Божена Немцова и луксуз. За све ваше куповине или изнајмљивања вила, станова, земљишта и друге имовине у Камеруну и Африци у општ...
Cod. 15806

Prodaja Фарма, Kamerun, Douala, Akwa Palace, Akwa Palace

Reserved negotiation
Prodaja
Фарма

2000 m²
250 метричких тона / тона недељно Уобичајено име - кукуруз, кукуруз, црвена кукуруза / жути кукуруз, бели кукуруз / бели кукуруз, кукуруз шећерац, ...
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB